28.11.11 г.

Майли танцува на отварянето на вратите (Starkey Hearing Gala 23 юли)



Току-що се натъкнах на това видео на Майли, което тя танцува при отварянето на вратите на Starkey Hearing Gala (23 юли). Такова сладко видео и Майли изглежда безупречно! Не забравяйте да погледнете видеото по-горе.

27.11.11 г.

Видео от 19-тият рожден ден на Майли причинява ненужна драма


Появи се видео от 19-тият рожден ден на Майли Сайръс в хотел Рузвелт в Лос Анджелис на 23 ноември и в него певица/актриса е представена с торта, на която се вижда обликът на легендарния марихуана-пушещ певец Боб Марли.

 Сайръс се загледа в тортата и започна да се шегував предната част на тълпата, която включва нейните родители Тиш и Били Рей Сайръс, "Знаете ли, вие ще сте един стоунър, когато приятелите ви направят торта на Боб Марли - знаете, че пуши твърде много шибана "трева".

Кели Озбърн добавя: "Мислех, че салвията е твой проблем".
 
Не е учудващо, че един куп блогове скачат на видео и твърдят, че Сайръс открито признава, че е като "стоунър"

Но Озбърн бързо използва днес Туитър, за да каже, че всичко това е просто "шега"
. Тя пише: "Позволете ми да ви изясня, след инцидента на @MileyCyrus със салвия започнахме да я наричаме ​​Боб Майли като на шега! Тортата също беше шега! Гади ми се, че така наречените "приятели" на @MileyCyrus ще я продадат и ще накарат хората да повярват, че тя е нещо, което не е!

Озбърн добавя, че Сайръс е "записва песни/прави филми/пее по турнета" всеки ден, и попита "как тя може да направи всичко това, ако тя е един стоунър"? 

Ъм, искам да кажа, че не можах много добре да зацепя какво точно означава стоунър, но предполагам, че е някой, който пуши трева и се занимава с наркотици, но само предположение, съдейки контекста!!

Майли се присъедини към кампанията NOH8


Само преди година, кампанията NOH8 кампания каза, че те ​​ще се радват да работят с Майли и да имат подкрепата й "Разбира се бихме се радвали да получим нейната подкрепа като част от нашата кампания." 

Това се случва сега! Преди няколко дни на Майли беше предложено да направи фотосесия и, изглежда че е приела предложението.

"@MileyCyrus нека създадем твоя фотосесия за #NOH8! Кажи ни как да я създадем! :)"

  "Това би било една сбъдната мечта! Аз съм толкова пристрастен към равнопоставеност за всички и би било страхотно да обединим силите си със @NOH8Campaign" отговаря Майли.
 Кампанията NOH8 е фотографски мълчалив протест, създаден от известния фотограф Адам Боуска (www.bouska.net) и партньора му Джеф Паршли в пряк отговор на преминаването на Предложение 8. Снимки включващи индивиди с тиксо на устата, символизиращи техните гласове, които са заглушавани от Предложение 8 и подобно законодателство в целия свят с "NOH8", рисунки върху едната буза в знак на протест.

Близо две години и половина от самото му създаване, NOH8 кампания е нараснала до над 13 000 лица и продължава да расте в експоненциален мащаб. Кампанията започна с портрети на ежедневието на калифорнийците от всички сфери на живота, и скоро започнаха да се включват политици, военнослужещи, младоженци, артисти, известни личности и много повече.

Снимките ще се проведат тази седмица! Не можем да чакаме да ги видим!
Благодарим MileyCyrus.bz за тази ексклузивна информация!

:xx


Престанете! Престанете да си рекламирате сайтовете! Не знам какво мисли Криси за това,но мен лично АДСКИ ме дразни ! Тук не ви е място за реклами! Ние да не би да си рекламираме нашия сайт!???? Писна ми ! Съжалявам че си изливам гнева тук,ама просто .. Крайно време е да го разберат! "...: Заповядайте в сайта ни - Вече може да поръчвате и графики ! http://selenabgsource.blogspot.com/p/cel " -  Изобщо не ме интересува дали правиш графики или не! Първото,което ти е нужно за графики е да се научиш как се правят! ;) А не да сложиш някакви си снимки и да напишеш едно "Miley Cyrus". И има още стотици хора които не знаят как да правят графики,а пък ги правят и по поръчка.. Може да нe ги правиш идеално,но поне се научи как стават нещата! ;)  "Rally: DisneyFenSite официално се завърна!! Сайтът ви е страхотен! Приятелски? http://disneyfansitebg.blogs"- Това го приемам,защото сайта преди беше затворен и тя ако не беше съобщила нямаше никой да знае,вероятно.. :D И съжалявам за грубите думи,но така ще бъде като не разбирате от "МОЛЯ БЕЗ СПАМ! ТУК НЕ Е МЯСТОТО!".

26.11.11 г.

JustJaredJr: Денят на благодарността на Майли Сайръс с Лиам и Бренда


Още един американски сайт направи коментар за традиционната вечеря на Деня на благодарността на семейство Сайръс. На JustJaredJr също им направи впечатление присъствието на Лиам Хемсуърт и Бренда Сонг, които бяха поканени тази година. Прочетете цялата статия.


Майли Сайръс се обляга на Бранди, нейната по-голяма сестра, а те попълват плочи с храна за Деня на благодарността.

Публикувана от майката на 19 годишната певица и актриса, Тиш, снимката показва цялото семейство Сайръс, включително и годеницата на Трейс, Бренда Сонг, Ноа, Брейзън, нейният баща Били Рей и приятел Лиам Хемсуърт.

"Имах един прекрасен Ден на благодарността със семейството и приятелите...... Чувствам се толкова благословена сега!" туитна Тиш.

Майли постна в Туитър-а си "Най-добрият Ден на благодарността НЯКОГА. Толкова е хубаво да бъдем всички около една маса :) обичам ви! (но тайно ви мразя за всичката тази останала храна, ха!)". 

Както каза Майли, хубаво е да се видят всички Сайръс заедно отново!

CelebsGather: Тазгодишия Ден на благодарността включи и Лиам Хемсуърт

 
Сайтът CelebsGather коментира снимката на семейство Сайръс от Деня на благодарността, който тази година имаше специален гост - Лиам Хемсуърт, гаджето на Майли. Вижте пълната статия.

Семейството на Майли Сайръс празнува Деня на благодарността с един много специален гост - гаджето на Майли, Лиам Хемсуърт. Това означава, че актьорът в крайна сметка ще стане част от семейство Сайръс?

Според доклад от HollywoodLife, младата двойка изглеждаше щастлива да се помотае на Деня на благодарността със семейство Сайръс, и са били ангажирани с коледна украса и декорация на традиционната пуйка за Деня на благодарността.

"Е, аз правя една много сериозна коледна декорация с Лиам. Сериозно. Елате и вижте моят Дядо Коледа сърфист. Много е епичен." туитна Майли, след като изми чиниите и яде пай. Така феновете на Майли Сайръс ще знаят как тя и Лиам Хемсуърт прекарват почивката.

Смятате ли, че присъствието на звездата от "The Hunger Games" е доказателство за сериозно развиващата му се връзка с Майли Сайръс? Или той просто е приятел на 19 годишната и се държи като такъв? 

Въпреки това, изглежда, че цялото семейство Сайръс е един прекрасен дом на благодарността с Трейс за почивка с годеницата си Бренда Сонг, Били Рей Сайръс, Тиш Сайръс, както и много други членове на семейството.

Вие не забелязахте ли, че Майли и нейното семейство всъщност правеха собствената си вечеря за Деня на благодарността? Колко семейства на знаменитости можете да посочите, които го правят днес?

Феновете са много щастливи, че Майли е прекарала Деня на благодарността с красивото си гадже Лиам Хемсуърт. 21 годишното момче, изглежда ще се побере в дома на Сайръс, но все още са много тези, които се чудят дали той може един ден да стане част от семейството Сайръс, както и Майли.

Връзката на Майли и Лиам започва да става все по-сериозна и ангажирана. Това означава много, нали? Аз лично се радвам много, защото Майли най-накрая откри истинската си любов и толкова много обичам да я виждам щастлива.

Обложката на албума на Боб Дилън

(натиснете на снимката)

Добавихме в нашата галерия, вече издадената обложка на албума за почит към Боб Дилън, в който много певци ще направят кавъри, включително и Майли Сайръс.

Стартирането на дисковете е планирано да започне през януари следващата 2012 година, под името "Chimes Of Freedom". Майли ще направи кавър на песента "You're Gonna Make Me Lonesome When You Go".

Майли номинирана във Virgin Media Music Awards


Virgin Media Music Awards вече обявиха своите номинации за наградите. Майли е номинирана в категорията н "Най-горещата жена".

Други изпълнители, номинирани в същата категория са Джеси Джей, Кейти Пери, Бритни Спиърс, Кейти Би, Шерил Кол, Риана, Бионсе, Лейди Гага, Пикси Лот, Хайди Рейндж и Тулиса Контоставолс.

За да гласувате за Майли, натиснете тук!
 

Майли Сайръс създава тениска за благотворителност.


Тийн звездата Майли Сайръс се превърна в моден дизайнер, за да събере пари за благотворителност чрез правене на уникална тениска

Бившата Хана Монтана звезда се съюзи с модната линия на брат си Трейс, Southern Made, за да я проектира. 

Включва капан за сънища от американски индианци, направен от емблематичния надпис от логото на Кампанията за ядрено разоръжаване, заедно с подписа й.

Парите от тениската, която е на разположение да се купува онлайн, ще отиде за благотворителна фондация, която помага на нуждаещите се деца в САЩ.

Ryan Seacrest говори за партито за рождения ден на Майлс



Майли Сайръс навърши 19 в сряда и много хора са коментирали, че тя изглежда расте много бързо. Е, ако ще тряскам подробности за нейния рожден ден по всякакъв повод, тя е пораснала.

Нашата Майли отпразнува рождения си ден в Холивуд в Beacher’s Madhouse, което е почти като шоу за изроди, смесено с нощен клуб, смесено с неприятности. Хана Монтана полудя с ято стриптизьорки, премина през скринове и момчета в розови костюми. 

Очевидно те трябва да бъдат на 21, за да пият, но ти трябва да бъдеш само на 19, за да пиеш със служителите на Уили Уонка! 

Нова туитпик !

(натиснете на снимката)

Под нея Майли написа:
" Усещам духа на Коледа!!!! =] Не е ли красива?!?! "

Семейство Сайръс се подготвя за Коледа!


На рождения ден на Майли, Бранди туитна, че закупува подаръци за нея и спомена за Коледа! Изглежда, че нашето любимо семейство вече се подготвя за най-красивия празник в календара.Вижте туита по-долу:

" Подаръци за рождения ден на @MileyCyrus и коледна украса! Обичам усещането за ваканция! "

Ремиксът на "Liberty Walk" в началната страница на Firefly


Ремиксът на "Liberty Walk", направен от Рок Мафия с името "Don't give up - IT'S A LIBERTY WALK", е представен на главната страница на сайта Firefly:

 

Ремиксът също така се сдоби със страница с текста, която можете да видите от тук. Колкото повече влизаме да четем текста, толкова по-скоро той ще влезе в ТОП 100 текстове.

Джеси Джей пее "Party In The U.S.A." в Сан Пауло ♥



На 24 ноември (четвъртък) певицата Джеси Джей изпя хитовата песен на Майли "Party In The U.S.A." по време на концерт в Сан Пауло, част от фестивала F1 Rocks. Можете да чуете изпълнението по-горе.

25.11.11 г.

SMHP

 (натиснете на снимката)

Майли наскоро сътрудничи  с модната линия на брат си (SMHP).
SMHP и Майли Сайръс рекламират тениска от мек памук.Постъпления от продажбите на тези тениски ще отидат за финансиране на Фондация "Miley Cyrus".

Нов туит от Тиш от деня на благодарността

@ Tishcyrus Най-добрият ден на благодарността НЯКОГА. Толкова е хубаво всички да са около една маса. :) Обичам ви!  - туитна Тиш на деня на благодарността. Тя публикува и снимка,която може да видите в раздела twitpics (в галерията).

Capricho: Честит рожден ден Майли! (19-те най-добри изпълнения на певицата)

От сайтът на бразилското списание Capricho честитиха рождения ден на Майли и публикуваха 19-те най-добри изпълнения на певицата с коментари към тях. На всякъде Майли се справи чудесно с песните и ние се гордеем с това, че сме нейни фенове! От Miley-Ray-Online преведохме цялата статия със всички клипове и коментари, които можете да видите по-долу:

" На 19-тия рожден ден на американската дива ще ви припомним едни от най-добрите й моменти на сцената през цялата й музикална кариера. 

Днес е 23 ноември! Рождения ден на една от най-любимите ни певци. Невъзможно е да не се празнува! Когато Майли беше на 18, тя даде много от себе си, така да се каже, както и направи забележителни изпълнения, стана носител на няколко награди и разтърси сцените в Южна Америка и Австралия на нейното турне Gypsy Heart Tour, сега, вече на 19, ние очакваме тя да продължи с този успех!
Сега ние ще ви покажем 19 от най-добрите и изпълнения някога. Вижте ги, струва си!

1. "When I Look At You" на живо в American Idol!

Главната песен на "The Last Song" вече се движи по естествен път. И с изпълненията на Майли Сайръс на живо, тя се справя много добре. В тази презентация на American Idol, певицата свири на пиано и кара хората да бъдат преместени в тази версия на песента.


2."Who Owns My Heart" на живо в EMA 2010!

Цялата облечена в бяло и с черни обувки, певицата разтърси сцената на Европейските музикални награди миналата година. Танцьорите на сцената направиха представлението още по-безупречно.


3. Клипът на "Party In The U.S.A."!


Невъзможно е да не се впуснете да танцувате, когато слушате "Party In The U.S.A.".  Песента е една от най-известните хитове на Майли и балади, които се пускат по целия свят. Клипът е много добре направен и те кара да искаш и ти да участваш в него.

Нова туитпик от деня на благодарността.

(натиснете на снимката)

Снимки от партито за рождения ден !

(натиснете на снимката)

24.11.11 г.

Нови тенденции от Туитър

Ами вчера феновете на Майли са направили две нови тенденции в Туитър за рождения й ден.Едната е - #RadiateLoveForMileysBirthday (излъчваме любов за рождения ден на Майлс),а другата - Happy Birthday Miley (Честит рожден ден,Майли).

20 Най-сексапилни бивши Дисни звезди днес:


От сайтът Complex направиха списък с 20 най-сексапилни бивши Дисни звезди днес, сред които е и Майли, поставена на 9 позиция. Вижте пълния списък:

1. Vanessa Hudgens
2. Selena Gomez
3. Christina Milian
4. Camilla Belle
5. Lindsay Lohan
6. Hillary Duff
7. Ashley Tisdale
8. Adrienne Bailon
9. Miley Cyrus
10. Raven Symone
11. Danielle Panabaker
12. Christy Carlson Romano
13. Maiara Walsh
14. Alyson Michalka
15. Anne Hathaway
16. Britney Spears
17. Jennifer Love Hewitt
18. Emmy Rossum
19. Demi Lovato
20. Christina Agulera

Партито за 19-тият рожден ден на Майли Сайръс



Майли Сайръс отпразнува рождения си ден вътре в клуб в хотел "Холивуд Рузвелт" във вторник вечерта (22 ноември)


Кели Озбърн беше човека, който организира партито за най-добрата си приятелка, за което Майли туитна: "Не мога да благодаря на @MissKellyO за най-доброто парти някога! =]]]] Обичам теееее! Нека просто кажем, че е имало еднорог в лобито!" (Кон с един рог, прикрепен към главата му е беше доведен на партито)

На партито присъстваха австралийския приятел на Майли, Лиам Хемсуърт,  татко Били Рей, мама Тиш, сестрата Бранди и приятелите Виктория Джъстис, Али и Аж Мичалка, Джъстин Балдони и други.


" Всички полудяха, когато малката имитаторка на Ники Минаж изпя 'Super Bass' ", присъстващ на партито сподели пред JustJared.com.

11/23 @ 11:23pm: Не се предавай - това е свободен път!


 
В 23:23ч. на 23 ноември Майли публикува видео в Туитър на нейния ремикс на Liberty Walk направен от Rock Mafia, включващ клипове на хора по цял свят, които се борят за това, в което вярват. След това Liberty Walk стана тенденция в световен мащаб! Надяваме се Майли си е изкарала един прекрасен рожден ден и може ли това да е някакъв намек за излизане на видео на Liberty Walk? Бъдете сигурни, че ще видите клипа по-горе, заслужава си!

EOnline: Честит рожден ден! Майли Сайръс отпразнува навършването на 19 с Холивудско парти

 
Какво може да направи едно 19 годишно момиче за рождения си ден?

Ако вие бяхте Майли Сайръс, щяхте да го отпразнувате с парти в Холивуд, с всичките ви знаменити приятели. О, да, и еднорог! Ъ?

Прочетете всички подробности около партито за рождения й ден.

Някогашната Хана Монтана звезда стъпи на последния й рожден ден като тийнейджър с определено по-възрастни от нея миналата вечер в Холивудсия хотел Рузвелт.

Според източник, кавалерът на Сайръс, Лиам Хемсуърт, приятелката й Кели Озбърн както и мама Тиш и сестрата Бранди са само някои от любителите на партитто във вътрешността на частна вечеринка, проведена вътре в клуб.

Планиралата партито Озбърн не излъга, когато каза, че цялата вечер на партито щяла да бъде "лудост ти глупост". В един момент през нощта, ние забелязахме еднорог да се разхожда наоколо извън събитието! Разбира се, това не е наистина магическо създание. Само един кон с рог, прикрепен към главата му.

"Това парти ще бъде вътрешно, но ще бъде най-доброто, на което тя е била" казва Озбърн само часове преди партито "Така че това е моята мисия за нея, да направя нейния рожден ден... най-хубавия ден някога".

23.11.11 г.

Нова Коледна музика?


 Миналата неделя, 20 ноември, по-голямата сестра на Майли Бранди туитна, че пише песен за Коледа заедно с Майли. Наскоро излезе видео в YouTube с една коледна песен на име "Silent Night", в която освен Майли можем да чуем гласовете на Били Рей и актрисата Джули Ан, но не и на Бранди. Ние не можем да потвърдим, че тези гласове в песента всъщност са наистина те, за сега всичко това е просто слух.

Чуйте песента.

"Party In The U.S.A." тенденция в световен мащаб


Един от най-големите хитове на Майли, Party In The U.S.A се превърна и в най-обсъждана тема в Туитър като стана тема тенденция в световен мащаб и то на първо място.


Продължавайте да туитвате Party In The U.S.A, за да се застои повече време на първа позиция.

От Celebs Gather честитят 19-тият рожден ден на Майли!

 
Сайтът Celebs Gather днес коментираха 19-тата годишнина на Майли в статия и й отпратиха честитка за рождения й ден. Вижте цялата статия преведена по-долу:

Майли Сайръс стана на 19 години на 23 ноември. Честит рожден ден Майли! Бившата звезда Хана Монтана има една процъфтяваща музикална кариера и приятел, който да я подкрепя. Може ли животът да бъде по-добър за това 19 годишно момиче?

Според доклад от HollywoodLife, всеки се надява, че 19-тата ще бъде много по-добра година за Майли, от колкото 18-тата. Изглежда, че 2011 година беше година на огромен растеж на певицата, а тя нямаше значителни забележки към растежа си.

Парите със сигурност не са проблем за момичето на Били Рей Сайръс. Тя направи състояние от $54 милиона между юни 2010 и юни 2011, тъка че ако Майли е в списъка ви с подаръци за Коледа ще е малко трудно да си я купите. Надяваме се тя да си купи нещо невероятно за рождения ден, защото малко хора отговарят на очакваното, когато става дума за подарък за рожден ден.

Предоставеният кредит на Майли Сайръс, обаче не отива само за нея, тя направи огромно дарение през октомври 2011 за изграждане на училище в Хаити. Певицата се отнася много положително към пострадалите деца от земетресението в Хаити, което опустоши страната в продължение на две години. Не би ли било чудесно, ако хората направят дарение за благотворителност за 19 годишнината на Майли?

Най-сериозният проблем през 2011 година беше похитителят, които се опитаха да влязат с взлом в дома й, но по-късно те беше заловен. Докато семейството му вероятно не е било много гордо от действията му, изглежда си е научил урока и да се надяваме, че няма да участва в незаконни неща в бъдеще. Не се знае колко момичета ще продължат да имитират Майли Сайръс. Това беше малко грубо, за да научат, че тя не е най-добрият пример като модел за подражание сред младите фенове.

Папараците успаха да хванат гърдите на Майли много пъти миналата година. Надяваме се, че вече пораснала 19 годишната се е научила, че трябва да държи гърдите си прибрани в блуза. Бележка към Майли: Малко нещо оставено на въображението може да бъде много по-интригуващо, отколкото излагане пред целия свят!

Разбира се тези, които са гледали... добре няма значение, както виждате Майли си има приятел, който я нарича красива - Лиам Хемсуърт, участник в The Hunger Games. Но той не може да покаже нежната си страна на фотосесиите на Майли. Може би Лиам е причината за по-доброто й поведение?

Всичко това обаче беше тежка година за Майли Сайръс - някои добри точки и някои, които си остават завинаги малко съмнителни. Въпреки това, феновете не искат нищо друго освен най-доброто за изгряващата звезда и се надяваме, че 19-тия й рожден ден ще бъде изпълнен с любов и щастие!

Какво мислите за статията? Според мен е малко грубо от тяхна страна да отправят честитка към Майли със забележки относно държанието й. Можеха да си спестят тези коментари поне на рождения й ден!

СНИМКИ НА ГОСТИТЕ НА ПАРТИТО ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА МАЙЛИ !!

(натиснете на снимката)

Сара, известната преследвачка на знаменитости, отиде на рождения ден на Майли. Тя успя да се снима с Лиам, Бранди, Тиш, Били Рей и други. Добавихме 8 снимки в галерията, които тя е качила онлайн.

Сара също написа в своя Туитър акаунт, че няма възможност да се снима с Майли, но може скоро да пусне още снимки, дори и на Майли, така че останете с Miley-Ray-Online за още снимки.

На коя песен на Боб Дилън Майли ще направи кавър?


Вълна от кавъри на Боб Дилън ще излязат през януари 2012 и ще е в полза на "Амнести интернешънъл".

Организация за човешките права каза в сряда, че всички песни на четирите CD колекции ще бъдат нови или неиздавани версии, с изключение на някой заглавия от Дилън като "Chimes Of Freedom". 

Дискът, който трябва да бъде освободен в САЩ на 24 януари, ще се произведе от същите изпълнителни директори, които през 2007 година направиха албум в полза на Дарфур с участието на песни от Джон Ленън.

Участващите певци варират от 19-годишната Майли Сайръс до 92-годишният фолк легенда Пийт Сийгър. Сайръс ще запише "You're Gonna Make Me Lonesome When You Go", а Сийгър с детския хор "Forever Young".

Можете да чуете песента на Боб Дилън, на която ще направи Майли кавър за диска по-долу:

Ще е интересно да видим в какво ще се превърне тази песен след като Майли й направи кавър.

Тийнейджърка пее "Party In The U.S.A" на живо във X-Factor


Има много красив глас, на мен лично ми хареса изпълнението!

От Capricho направиха нов онлайн тест на име MileyDay


Днес, на 19-тата годишнина на Майли, сайтът на списанието Capricho решиха да направят един малък онлайн тест за феновете на американската певица и актриса.

Тестът, озаглавен MileyDay, може да бъде направен от тук (минах го през гугъл преводача, защото сайта не е английски и може би нямаше да разберете въпросите).

Дейв Дейс честити рождения ден на Майлс



Много мило от негова страна :) Под клипа той написа "Днес е специален ден. Рождения ден на Майли е. Честит рожден ден Майли! С обич, Дейв Дейс"

Кели Озбърн за 19-тия рожден ден на Майли


Сайтът uk.eonline.com направиха статия с подробности около рождения ден на Майли и това, че тази година нейната близка приятелка Кели Озбърн ще организира партито по случай 19-тата й годишнина. Ето какво са написали:

Честит рожден ден, Майли Сайръс!

Тийн суперзвездата навърши 19 днес и познайте кой от нейните известни приятели ще организира партито тази година?

Направено ще е лично от Кели Озбърн! И така, какъв вид парти може Майли да очаква? Ние ще ви позволим Озбърн да ви каже ...

"Ще бъде вътрешно парти, но ще бъде най-доброто нещо, което тя някога е виждала в живота си" ни каза Озбърн ексклузивно.

"Въпреки, че аз я виждам на същото психическо ниво като мен, аз също осъзнах, че Майли е на 19 и тя все още заслужава да се забавлява" казва 27-годишната модна икона, партньорка на Сайръс в So Undercover. "Защото върху това момиче пада много голям натиск и другите са обръщали гръб на работата й в целия й живот, затова мисля, че през повечето време хората забравят, че тя заслужава да се забавлява. Така че това е моята мисия за нея, да направя нейния рожден ден... най-хубавия ден някога"

Озбърн остана мълчалива за характеристиката на събитието, но продължи да се закача, като каза че "имам всичката бяс и лудост." 

Озбърн казва, че планирането на партито било в продължение на дни и дори е била на мястото на събитието до 11 ч. в понеделник, работейки по всичко.

Само миналия месец Сайръс помогна на Озбърн, за да отпразнува своя рожден ден в ресторанта "Little Door" в Лос Анджелис.

Нова анкета: Кой татус мислите, че е махнала Майли?


Вчера Майли е посетила офис за премахване на татуировки, което означава, че е премахнала някой татус, а възможно ли е и два? Реших да направя анкета, в която да кажете своето мнение, коя според вас нейна татуировка е ненужна и може без нея. Ето ги всичките възможни отговори:

Надписът Just Breathe под лявата й гърда. (клик)
Надписът LOVE във вътрешността на дясното й ухо. (клик)
Сърчицето на кутрето на лявата й ръка. (клик)
Кръстчето на пръста й. (клик)
Знака за мир на средния пръст на дясната й ръка. (клик)
Капанът за сънища. (клик)
Котвата на дясната й китка. (клик)
Любовта е = на безименния й пръст. (клик)
Символът OM. (клик)
Надписът Miam (Лиам има същия). (клик)
Karma знакът на левия й показалец. (клик)

Срокът за гласуване е до 30 ноември (1 седмица), след това ще видим коя татуировка на Майли смятате за най-ненужна.

Майли към офис за премахване на татуировки (кой ли татус е махнала?)

(натиснете на снимката)

Майли Сайръс излезе рано сутринта на 22 ноември (вторник) и се отправи към офис за лазерно отстраняване на татуировки в Лос Анджелис. 

От днес 19-годишната певица/актриса има 9 татуировки включително думата "LOVE" на ухото й, котва на китката и капан за сънища (общо 11) - ние се чудим коя татуировка тя е отстранила?

ЧЕСТИТ 19-ТИ РОЖДЕН ДЕН, МАЙЛИ! ♥


Да, точно така, днес 23 ноември, 2011 нашата любимка Майли Сайръс навършва 19 годишна възраст! От екипа на Miley-Ray-Online искаме да й пожелаем един страхотен 19-ти рожден ден. Пожелаваме й да продължава да ни радва със своята музика и своите филми! Да продължава винаги да бъде себе си и да раздава много усмивки =)

Както виждате дизайна е сменен и този път аз го направих. Надявам се да ви хареса и да се забавлявате в блога днес. След малко ще направя страницата с проектите за рождения ден на Майлс, а по-късно и Неси ще сложи нейния. Благодарим на тези, които решиха да се запишат и да поздравят Майли за 19-тия й рожден ден! :)

22.11.11 г.

Най-добре платените млади актьори


Колко пари изкарват Робърт Патинсън, Кристен Стюърт и Тейлър Лаутнър, тримата млади актьори от сагата Здрач? Трудно е да се каже. В допълнение към заплатите им от $25 милиона на всяка част от филма, те също имат право на 7,5% от общите ресурси, което би могло да повиши заплатата им с десетки милиони отгоре. За сега те са сред най-добре платените млади актьори в Холивуд. При тях се присъединяват вече порасналите участници на Хари Потър, Майли Сайръс и някои други изгряващи звезди, които са спечелили достатъчно, за да си позволят Ламборджини, преди дори да са достатъчно големи, за да управляват един. Ние сме на разположение със всичките най-добре платени звезди във филмовия бизнес.

Майли Сайръс.
Сайръс печели $15,000 милиона само за един епизод на Хана Монтана, но доходите за записи както и авторските и лицензионните възнаграждения й печелят по $18 милиона годишно от 2007 година, когато е била на 14. С нейната голяма слава от двойна идентичност тя спечели $25 милиона и зае място в Книгата на Гинес за световните рекорди като най-добре печеливша дете звезда през 2008 година. Нейните доходи се вдигнаха до $48 милиона през 2009 година (годината на Хана Монтана: Филмът) и до $54 милиона през 2010 (включително заплатата по работата й в Последната песен). Сега, когато годините й като Хана Монтана са загърбени, 18 годишната все още успява да печели $15 милиона тази година, според "Форбс". Това включва хонорарите от двата й нови филма "LOL" и "So Undercover". Като цяло тя е успяла да спечели около $120 милиона долара.

Пълният списък можете да видите от тук.

Кой нарече Майли Сайръс дебела?



Трябваше известно време докато Майли Сайръс се възвърне след обидите върху теглото й, но най-накрая тя успя да го преодолее. Но не Майлс е виновна със нейното тегло, а жалките репортери, на които им се изчерпа интересната информация и вече наблегнаха на обиди, за да привлекат внимание. Толкова жалко!

Майли се присъедини към ТОП 100 художници на Firefly отново


Да, Майли Сайръс отново се връща в списъка със ТОП 100-те художници на сайта Firefly. За да остане на 23-та позиция Майли е събрала над 409 081 попадения! Първото място си остава за Аделе.


Кели Озбърн планира рождения ден на Майли!


Рождения ден на Майли Сайръс идва! Само ден остава докато нашата дива навърши 19 годишна възраст, но това не е само неин празник и ние феновете се вълнуваме не по-малко от нея! Кели Озбърн, много добра приятелка на Сайръс, туитна, че е заета с приготовленията за рождения ден на своята приятелка. Вижте туита по-долу:

Превод: Зает, зает ден с планирането на партито за рождения ден на моята скъпа приятелка @MileyCyrus! Ще има само едно да се помни!

Феновете на Майли се сдобиха с нова книга с въпроси!

 Книгата на Майли Сайръс с въпроси.
Фен ли сте на Майли Сайръс? Следвали ли сте безпрецедентното нарастване на славата й от звездата на Хана Монтана на Disney Channel в тийн идол? Мислите ли, че знаете всичко, което има за талантливата американска актриса и певица? Тогава защо не тествате знанията си със 100 провокиращи мисълта въпроси в тази книга. Знаеш ли как е произлязло необикновеното име на Майли, къде тя празнува своя 16-ти рожден ден или колко татуировки има? Можете ли да назовете известните й баща или кръстница? Отговорите на всички тези въпроси и повече могат да се намерят вътре в тази книга, както и много лични подробности като височината и номера на обувки или какво Майли харесва и какво не. Пълна с интересни факти, със сигурност ще откриете нещо ново за звездата Хана Монтана. Един приятен и забавен начин да научите повече за любимата си знаменитост, книгата на Майли Сайръс с въпроси трябва да имат всички фенове на Майли от 5 до 95 годишна възраст.
Това ще е нещо интересно. Дано скоро да започнат да продават тази книга в България. Кликнете тук за още информация.

Майли Сайръс и Деми Ловато не се показаха на тазгодишните AMA. Но каква е причината?

 
Майли Сайръс и Деми Ловато не присъстваха на Американските музикални награди през 2011. Двете момичета се отстраниха от събитието, което е малко изненадващо за техните фенове.Деми имаше почивка в графика на турнето в неделя вечер, но не е известно защо тя не отиде на шоуто. Майли се предполага, че в Лос Анджелис, но тя също не се появи.

 Нито Майли, нито Деми не бяха от номинираните за награди, което може да се окаже причина за тяхното отсъствие. Възможно е те дори да не са били поканени, което е малко странно, особено като в миналото са били голяма част от събитието. Изглежда, че тази година шоуто е доминирано от по-стара тълпа, включително и Кейти Пери, Ники Минаж и Бионсе.

Албумът на Деми Ловато "Unbroken" се справи доста добре тази година, и въпреки че Майли не пусна нова музика, напоследък, и е малко странно, че тя не се появи. Със Селена Гомез, Тейлър Суифт, както и други млади звезди на борда на шоуто, почти всички очакваха, че ще присъстват Деми и Майли ... обаче, че не стана така.

И Майли, и Деми бяха на Американските музикални награди през 2010 г..

21.11.11 г.

Майли говори за с**с по време на интервю:



На 18 ноември (петък) в Интернет излезе част от интервю, в което Майли Сайръс говори за с**с. Тя изрази себе си, като каза, че това може би е нещо вълшебно и красиво. Вижте видеото по-горе.

Нашите любими Nickelodeon и Disney момичета пораснаха!


Това е лудост. Знаехте ли, че любимите ни бивши малки кралици са сега всички на възраст между 18 и 19? Ние не можахме да повярваме колко всяка една от момичетата е пораснала. Най-малко докато гледахме последното интервю на Виктория Джъстис и фотосесията. Сериозно, Вики е толкова секси сега!

Така че малко ще се върнем към носталгията, окей? Намерихме толкова снимки на Виктория Джъстис, Майли Сайръс, Селена Гомез, Миранда Косгроув и Деби Райън и ги сравнихме с някои от техните фотосесии за списания от 2011. Погледнете всичките им зашеметяващи трасформации!

Майли Сайръс - когато Майли е на 15, тя позира за Vanity Fair - без дрехи! Сега, тя се е научила да прави по-зрели фотосесии като тази за списание Престиж. С дрехи по нея!


Искаш да видиш твоята любима звезда как се е променила през годините? Кликни тук.

Майли да пее на живо в "Trevor Live" на 4 декември?


Според статия от SacBee.com Майли Сайръс и много други знаменитости като Фърги, Зоуи Салдана и повече ще пеят на живо в "Trevor Live" в Холивуд Паладиум в неделя, 4 декември. Проектът "Trevor" ще е в чест на Лейди Гага с наградата за герой и Google Inc. с наградата "Trevor" 2020.

Вижте частта от статията, в която се говори за събитието и за пеенето на Майли по време на него, по-долу:
"В неделя, 4 декември 2011, проектът "Trevor" ще е в чест на Лейди Гага с наградата "Trevor Hero" и Google Inc на наградата "Trevor" 2020 по време на "Trevor Live" във Холивуд Паладиум.
Годишните награди са в полза на хората, чиито работа е животоспасяваща, последната почест бе в Белия Дом като шампион на промяна за лидерство и иновации в предотвратяването на самоубийството. Представянето на спонсорите на събитието са Audi Америка и ING.
Изпълнения за шоуто тази година ще включват изяви от Фърги, Мери Джей Блайдж, Майли Сайръс, Куийн Латифа, ЛииАн Раймс, Нийл Патрик Харис и Дейвид Бъртка."

Ако искате да видите пълния текст от статията и пълния списък с хората, които ще пеят по време на събитието кликнете тук.

Майли е била в студиото в събота - да се приготвим ли за изненада?


На 20 ноември @RockMafiaFans сподели с феновете в Туитър, че на 19 ноември (събота) Майли е била в студиото и можем да се готвим за изненада, а скоро след това туитна, че Майли и Бранди подготвят къса песничка за Коледа. Ето всички постове относно този въпрос + превод:

"Майли беше в студиото вчера :) идва изненада!"

Да, сигурен съм! Говорир с Рок Мафия и знам това, защото те го казаха."

"Аз само знам, че идва изненада! Аз съм човек, който информира и нищо повече от това! :)"

 "Мисля, че изненадата е Morning Sun или ремикс на Liberty Walk! Знаете ли нещо?"

"Бранди и Майли работят по къса песничка за Коледа!"

"Развълнувани ли сте? Можете ли да дочакате да чуете новата песен?"


Вие какво мислите по въпроса?

Две нови снимки от пресконференцията в Куито, Еквадор (28.04)

(натиснете на снимката)