23.11.11 г.

Кели Озбърн за 19-тия рожден ден на Майли


Сайтът uk.eonline.com направиха статия с подробности около рождения ден на Майли и това, че тази година нейната близка приятелка Кели Озбърн ще организира партито по случай 19-тата й годишнина. Ето какво са написали:

Честит рожден ден, Майли Сайръс!

Тийн суперзвездата навърши 19 днес и познайте кой от нейните известни приятели ще организира партито тази година?

Направено ще е лично от Кели Озбърн! И така, какъв вид парти може Майли да очаква? Ние ще ви позволим Озбърн да ви каже ...

"Ще бъде вътрешно парти, но ще бъде най-доброто нещо, което тя някога е виждала в живота си" ни каза Озбърн ексклузивно.

"Въпреки, че аз я виждам на същото психическо ниво като мен, аз също осъзнах, че Майли е на 19 и тя все още заслужава да се забавлява" казва 27-годишната модна икона, партньорка на Сайръс в So Undercover. "Защото върху това момиче пада много голям натиск и другите са обръщали гръб на работата й в целия й живот, затова мисля, че през повечето време хората забравят, че тя заслужава да се забавлява. Така че това е моята мисия за нея, да направя нейния рожден ден... най-хубавия ден някога"

Озбърн остана мълчалива за характеристиката на събитието, но продължи да се закача, като каза че "имам всичката бяс и лудост." 

Озбърн казва, че планирането на партито било в продължение на дни и дори е била на мястото на събитието до 11 ч. в понеделник, работейки по всичко.

Само миналия месец Сайръс помогна на Озбърн, за да отпразнува своя рожден ден в ресторанта "Little Door" в Лос Анджелис.

Няма коментари:

Публикуване на коментар