22.11.11 г.

Майли Сайръс и Деми Ловато не се показаха на тазгодишните AMA. Но каква е причината?

 
Майли Сайръс и Деми Ловато не присъстваха на Американските музикални награди през 2011. Двете момичета се отстраниха от събитието, което е малко изненадващо за техните фенове.Деми имаше почивка в графика на турнето в неделя вечер, но не е известно защо тя не отиде на шоуто. Майли се предполага, че в Лос Анджелис, но тя също не се появи.

 Нито Майли, нито Деми не бяха от номинираните за награди, което може да се окаже причина за тяхното отсъствие. Възможно е те дори да не са били поканени, което е малко странно, особено като в миналото са били голяма част от събитието. Изглежда, че тази година шоуто е доминирано от по-стара тълпа, включително и Кейти Пери, Ники Минаж и Бионсе.

Албумът на Деми Ловато "Unbroken" се справи доста добре тази година, и въпреки че Майли не пусна нова музика, напоследък, и е малко странно, че тя не се появи. Със Селена Гомез, Тейлър Суифт, както и други млади звезди на борда на шоуто, почти всички очакваха, че ще присъстват Деми и Майли ... обаче, че не стана така.

И Майли, и Деми бяха на Американските музикални награди през 2010 г..

Няма коментари:

Публикуване на коментар