18.11.11 г.

Нов Фейсбук пост за седмицата на глада и бездомността


Това е седмицата, в която се информираме за глада и бездомността. Дайте своето добро за гладните деца: http://bitly.com/iPMKM2 и за младите бездомни: http://bit.ly/rqv178. Коментирайте и ме уведомете как вие давате своето добро!
Близо 1,7 милиона души под 18-годишна възраст ще опитат бездомния живот тази година. Майли Сайръс, Get UR Good On и YSA искат да помогнат на младите хора за повишаване на осведомеността и справяне с бездомността. Младежката бездомностт е въпрос, по който Майли е много заитересувана, тя е дарявала облекло за подслон на семейство в Лос Анджелис в продължение на няколко години. Миналата година тя беше дълбоко развълнувана, след като разгледа документалния филм на HBO "Бездомните: Мотелските деца на Ориндж Каунти" и насърчава хората да видят документалния филм, за да научат за оставането без дом сред младите. Присъединете се към Майли в помагането на младите хора като вас да получават топла храна, легло, което да спят и безопасност. Дайте своето добро, чрез помагане на младите бездомни през ноември. Вижте списъка по-долу. Качете  видеоклипове, снимки и блогове с мнения в сайта. Тагнете всичко, което направите с “Good4YH”. 

  1. Споделете музикалните си таланти с гостите на местен младежки приют за бездомни. Доброволец, за да преподава пеене, пиано, китара, или други музикални уроци.
  2. Посъветвайте се с приятели и съученици, за да помогне за повишаване на осведомеността относно бездомността на младите хора във вашата общност. Застъпвайте се в клубовете в училище "Деца не бягайте далеч". Лиан Раймс и групата "Switchfoot" подкрепя тази невероятна организация.
  3. Повишете информираността за младежката бездомност и факти чрез споделяне във Фейсбук, Туитър, или напишете блог пост. Намерете факти в официалните страници на Направи нещо и на Националната Коалиция за бездомните.
  4. Участвайте в годишното бдение "Къща за бездомни младежи" на 16 ноември. Намерете място. Няма бдения близо до вас? Станете домакин на едно  или се присъединете към виртуално бдение.
  5. Станете домакин на среща за младежката безсомност. Поканете служителите на младежки приют за бездомни или програма за хранене на младежта или един млад човек, с който те работят, за да говорят в училище или читалище за отдих. Можете също така да поискате говорител на Националната Коалиция за сайта на бездомните.
  6.  Направете "Бездомните - проект предизвикателство", за да се запознаят с реалностите и трудностите на бездомните. По време на това предизвикателство, участниците трябва да опразнят портфейлите си и да прекарват времето си на улицата като бездомни хора. Уверете се, че можете да получите  разрешение и да намерите повече информация тук.
  7.  Обичате математика, история или науки? Бездомните имат нужда от ръководител. Потърсете за "Училище на колела" във вашата общност.
  8. Станете домакин в набирането на средства за регенерация, инициатива на Virgin Mobile и Virgin Unite. Тя свързва хора с организации, работещи в помощ на младежката бездомност.
  9. Организирайте устройството за облекло и съберете внимателно използвани дрехи, обувки и палта за зимата, за да бъдат дарени на местния подслон. Посъветвайте се с приятели и членове на семейството, за да помагането в разпространението на думата за устройството.
  10. Националната седмица на седмицата на глада и бездомните за информиране продължава от 12 до 20 ноември 2011. Организирайте "Полунощно бягане" или "Една нощ без дом". Изтегли ръководство, с повече идеи и съвети от Националната коалиция за бездомни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар