18.11.11 г.

Майли Сайръс и други знаменитости, които са били атакувани заради техните тела.


Изглежда има положителен нова тенденция, която набира сила в Холивуд - младите знаменитости като Майли Сайръс и Деми Ловато се възползват от телата им, вместо да гладуват, за да бъдат кльощави. Въпреки това, не всеки са впечатлени от знаменитостите, които са решили да запазят телата си.

Някои от критиците на Майли са публикували клипове в Ютуб, подигравайки се на теглото й, включително и един път, когато преувиличиха чертите на фигурата на Сайръс, като твърдяха, че сега тя е 213 килограма.

Но певицата не се поддава на няколко слайд атаки срещу теглото й. Тя използва Туитър, за да се обърне към тези хейтъри като постна снимка на една ужасно слаба жена и под нея написа "Като наричате момичетата като мен дебели, това е каквото казвате и на другите хора."

Майли също така използва един от най-големите секс символи в света, за да се аргументира - Мерилин Монро. Тя е публикувала снимка на актрисата в бикини с този надпис: "Доказателство, че можете да бъдете обожавани от хиляди мъже, дори когато бедрата ви се докосват."

Но тя не е сама в тази битка. Нейната Дисни приятелка Деми Ловато застана на нейната страна и започна да я отбранява, заплашвайки да разруши всеки, който я обижда.

Деми знае колко трудно е да излезеш в рокля, която е с няколко номера по-голяма и целия свят да види увеличаването в теглото ти. След като се пребори с хранителното разстройство, тя успя да се върне обратно към здравословното тегло, докато отпадаше несигурността в теглото й. Въпреки това, тя трябваше да се разправя с няколко хейтъра след като минаха наградите VMA на MTV през август тази година. Деми използва логика, за да затапи тези, които я критикуват за качването на няколко килограма отгоре, като публикува това съобщение на нервна възбуда: "Ето какво се случва, когато излезеш на лечение за хранително разстройство." Деми също така успя да докаже на докторите, че тя е здрава и щастлива от голямото завръщане в кариерата си, след като получи живота си нейната диета) обратно на място. Нейната любов Уилмър Валдарама изглежда, че въобще не се интересува от линиите на тялото й, и Майли Сайръс също е сполучила в любовта - нейното момче, актьорът от "The Hunger Games" Лиам Хемсуърт казва, че неговата приятелка е най-секси "докато тя захапва сандвич със пържола и тече сос по брадичката й".
Но за съжаление, тези млади звезди не са единствените, които са тормозени заради теглото им.. Някои от малките чудовища на Лейди Гага се превърнаха в истински чудовища, след като Аделе получи повече номинации в наградите на MTV, VMA, отколкото Гага. Един борбен фен сякаш наистина искаше да го приеме лично, стартирайки този нисък удар до певицата на "Rolling in the Deep": "ПОТВЪРЖДЕНИЕ: Гага няма да носи тази рокля с месо на VMA 2011, защото се страхува, че Аделе ще я яде". Ауч. За щастие Мама чудовище показва нищо друго, освен любов към ближната си певица, така че се надяваме, че феновете й, ще последват примера.

Бедничката Джесика Симпсън, нейното тегло също е повод за скръбта й - изглежда хората казват, че е била бременна в продължение на години, преди наистина да забременя. Но Джес иска всички да знаят, че за нея не е проблем малко по-голямо тегло, отколкото това, което беше в в дните си в Daisy Duke - в действителност, тя казва, че наддаването на тегло е било "велико за опитване на нови марки", защото все повече жени могат да я оценят (очевидно работи доста добре за нея като се има предвид колко голяма е станала).

Пълния лист можете да видите от тук!

Няма коментари:

Публикуване на коментар