4.04.13 г.

“Аз буквално не съм виждала Ник Джонас от години” Майли отрича всякакви слухове!


Потребител в Туитър предизвика буря, когато написа за наблюдението си в социалния сайт по-рано миналата седмица, твърдейки, че бившите влюбени Майли Сайръс и Ник Джонас са били на обяд заедно.

Туитър беше в пламъци, след като момичето с име @SamyThor туитна: “Майли Сайръс беше на парти с Ник Джонас преди около 10 минути. Толкова готино.”

Май обаче Лиъм няма нужда да се притеснява, защото източник е разкрил, че въпросната среща е чисто платонична. “Изобщо нямаше никакви романтични изкри през цялото време, докато ядяха и седяха заедно. По-скоро беше приятелска среща с бързи разговори - беше с по-сериозен тон, въз основа на тяхното поведение.” вътрешният човек казва пред HollywoodLife.com.

“Те като че ли бяха на бизнес среща - говореха по телефона си и си нямаше никакви прояви. Тръгнаха си по отделно.” 

И само за да се увери, че всички знаят какво се случва, източникът твърди, че “Лиъм беше напълно наясно, че тя е навън с него, няма за какво да се тревожим изобщо.”

В резултат на тези нови доклади, самата Майли излезе и потвърди, че такава среща никога не се е случвала! Звездата написа в Туитър: “Аз буквално не съм виждала Ник Джонас от години. Не вярвайте на всичко, което четете, хора.”

Пфу, радваме се, че всичко се изясни! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар