7.03.13 г.

Майли говори за Доли Партън за епизодите Song by Song:



Ovation стартира свои собствени оригинални серии под името Song by Song - включващи ексклузивни интервюта от самите звезди, в които ще говорят за вдъхновението си да напишат 6 от най-популярните им песни - и в това видео по-горе, Майли Сайръс разкрива това, което прави кръстницата й Доли Партън толкова специална.

“Негативните неща, които хората казват за вас, са обикновено толкова невежи, че когато тя им отвърне със забавни думи, но също така и интелигентни,това просто ги затапва и никой не смее дай каже нещо, защото тя винаги знае какво да им отговори.” казва Майли за Доли. “... И без да наранява ничии чувства просто казва нещата такива, каквито са.”

Song by Song: Ще бъде включено ексклузивно интервю с Доли Партън, в което ще сподели най-интимните си спомени и истории за 6 от най-популярните й песни в 6 посветени епизода. Също така ще включва интервюта с различни изпълнители и приятели, които я познават и са работили с нея през годините, включително Лили Томлин, Кристин Ченоует, Кари Ъндърууд, Кели Пиклър, Миранда Ламбърт, Кени Роджърс, Винс Гил и Брад Пейсли.

Изгледайте клиповете, за да чуете мнението на Майли за един от най-известните хитове на Доли I Will Always Love You (изпълнявана от покойната Уитни Хюстън), какво може да каже за външния и вид и още.



Епизодите на Song by Song, посветени на Доли Партън, започват излъчването си в Щатите от 10 март (неделя) от 8 часа тяхно време. Вижте промото във видеото по-горе.

Няма коментари:

Публикуване на коментар