12.09.12 г.

Майли ще представя на We Day във Ванкувър на 18 октомври.


Майли Сайръс и Дженифър Хъдсън са избрани да отпразнуват първия си We Day на тазгодишните събития в Торонто и Ванкувър! Финалистката от American Idol и носител на награда "Грами" Дженифър Хъдсън ще очарова тълпата на We Day в Торонто, който ще се проведе в петък, 28 септември, в Air Canada Centre.

Майли Сайръс ще прехвърли нейните MuchMusic Video Awards-хостинг умения за We Day във Ванкувър, където ще бъде домакин на ден, пълен с невероятни изпълнения и вдъхновяващи речи в четвъртък, 18 октомври, Rogers Centre. Майли е споделила пред Free The Children, че е развълнувана да се свърже с младежта, казвайки: "Аз, като млад човек, съм благословена с една чудесна възможност и отговорност да бъда положителен модел за подражание на младото поколение днес. Когато разбрах за какво точно е We Day, аз скочих в шанса си да поведа тълпата. We Day представя платформа за хиляди деца с еднакви възгледи да бъдат част от нещо, да видят, че не са сами и наистина да направят разлика в света. Ванкувър, идвам!"

Сайръс и Хъдсън ще бъдат в добра компания по време и на двете We Day събития в Торонто и Ванкувър, които се хвалят с впечатляващите възходи с днешните най-големите имена в музиката и вдъхновяващи говорители. Проверете www.muchmusic.com/events/weday/ утре, когато пълната гама за тазгодишното провеждане на We Day в Торонто и Ванкувър бъде обявена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар