13.09.12 г.

15 факта, които може да знаете, но може и не за Майли:


#1 - Първата татуировка на Майли е разположена от лявата страна на гръдния й кош и гласи "Just Breathe", която е в памет на неин приятел, починал от кистозна фиброза. Тя също има надпис "Love", татуиран на ухото си.

#2 - Нейното юридическо рождено име е Дестини Хоуп Сайръс. Семейството й винаги я е наричало "Смайли", когато е била по-малка, което после съкращава на Майли и законно го променя през 2008 година.

#3 - Не напълно сигурно, юбимата й песен не е някоя нейна, а "Surrender" от Cheap Trick.

#4 - Бащата на Майли, Били Рей, е левичар. Така би трябвало да е и самата тя, но той я учи да пише с дясната ръка още от малка. Направил го е с мисълта, че ще й е по-лесно да се изучава.

#5 - Доли Партън, известната кънтри певица, е всъщност кръстница на Майли. Тя се е появявала в няколко епизода на "Хана Монтана" като "леля Доли".

#6 - Независимо какво хората казват, тя е била Християнка от новородена.

#7 - Любимия спорт на Майли не е баскетбол или футбол, а мажоретния. Това е дейност, в която е участвала още като дете.

#8 - През 2012 година тя обяви на света, че е сгодена за Лиъм Хемсуърт, с които се среща от 3 години. Той е актьор в "Игрите на глада".

#9 - Само за да докаже, че е като всеки останал човек, Майли сподели, че има страх от паяци.

#10 - Нейната сценична и реална приятелка, Емили Озмънт, е научила Майли как да плете, в замяна на това Майли да я научи да свири на китара.

#11 - Не напълно сигурно, тя страда от увреждания точно като някои от нас. Тя е човек, болен от хипогликемия и го контролира със здравословна диета.

#12 - Е, не точно. Любимото й ухание е на ванилия. Но като цяло, кой не обича тази миризма?

#13 - Първият й албум излезе след втория сезон на "Хана Монтана" и е компилация от песните в епизодите. На 17-годишна възраст, тя вече имаше три издадени студийни албума. 

#14 - Всъщност, това не е вярно. Майли е известна с това, че не може да пази тайна. Това е съвсем различно от шоуто й, в което й се налагаше да крие двойния си живот.

#15 - Майли се е научила как да язди кон в ранчо в Тенеси, когато е била само на две години и твърди, че това, което й липсва най-много е да преплита опашката на коня.

Няма коментари:

Публикуване на коментар