13.08.12 г.

Майли Сайръс отрязва косата си

(натиснете на снимката)

Майли Сайръс имаше една съдбовна неделя. Тя отряза косата си. Седмица след като показа изрусената си в платинен цвят по-къса от обикновено коса, все пак достатъчно дълга, за да се побере в кок, певицата и актриса драстично я скъси. В момента е с пънк рок прическа, с бретон и обръсната отдолу.

Първо, нейният стилист Крис Макмилън сподели снимка на себе си с чифт ножица, готов да отреже спретнатата на кок коса на Сайръс, казвайки "Сбогом кок". Игривото и леко изплашено изражение на мис Майли също беше част от снимката.

Това е ирония, тъй като миналата седмица Макмилън спомена, че Сайръс все още ще може да вдига косата си на кок, дори и след като е малко по-къса. Ясно е, че нейният стил е бил в процес на работа след като тя и Макмилън работеха бавно по него, за за може крайният резултат да не бъде толкова шокиращ за певицата и нейните фенове.

Няколко часа по-късно Майли туитна няколко снимки на новата си екстра къса прическа. Това е наистина драстично и напълно в стил пънк рок. Не само че е бяло руса, но това е и най-късата коса, с която сме я виждали. Така че това е доста по-дръзко от всичко, което някога ни е показвала.

Не на всяка жена отива този външен вид, но той определено отива на Майли. Съдейки по усмивката й на снимките и туитовете й, тя е едно щастливо оформено момиче. Вие какво мислите по въпроса?

Няма коментари:

Публикуване на коментар