20.08.12 г.

Майли за слуховете, че си е направила устни подобрения


След като публикува снимки на новата си прическа в Туитър през последната седмица, клюкарски сайтове някак си успяха да създадат налудничевия слух, че Майли си е направила подобрение на устните, задавайки й този въпрос.

"Определено не си инжектирам устните. Толкова е тъжно, че хората са направили толкова много глупости върху лицето си, че чак останалите не вярват в естествената красота." беше отговорът на Майли по темата.

И това не е първия път, когато е бил измислен слух около нея. През декември 2011 се появиха толкова много коментари, че тя си е направила операция за уголемяване на бюста, след нейната изява на събитието CNN Heroes. Тогава Сайръс отново използва Туитър, за да каже на феновете си, че това е лъжа:

"@MileyCyrusBz Благодаря ти за комплимента, но и двете ми гърди са изцяло мои. Ще ми се да осъзнаваха, че не е нужно да си фалшив, за да си красив."

"@MileyCyrusBz Ха! Точно! И съм на 19!!! Гърдите растат бе хора!"

Майли винаги е оставала вярна на себе си, дори и това да включва да приема критиката  от медиите - и е толкова тъпо, че тези сайтове нямат нищо друго за правене, освен да измислят слухове! Не винаги се връзвайте на това, което четете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар