2.01.12 г.

Майли се противопоставя над гей браковете на Рик Санторум е в Top Celebrity Politics Moment

 
Критиката на Майли Сайръс за гей браковете на Рик Санторум е обявена за един от най-добрите моменти на знаменитости в политиката на 2011 година

"Вашингтон обича да критикува Холивуд за разпространението на насилие и неморалност. Холивуд обича да си връща огъня. Ето един поглед към някои от запомнящите се случаи на известни личности, политически, през 2011 година" редакторите на POLITICO.com пишат в съставянето на списъка им.

 Позовавайки се на бележките от 2003 година на Санторум, в които той създаде гей съюзи до "човек на куче", 19-годишната Сайръс туитна до над повече от 1 милион последователи през май, че Urban Outfitters са дарявали за предишните кампании на Санторум " 'АКО ПОЗВОЛИМ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ, СЛЕДВАЩОТО НЕЩО ЩЕ Е ЧОВЕК ДА СЕ ОМЪЖИ ЗА ЗЛАТНА РИБКА' - UO допринесе $ 13.000 за тази мъжка кампания. "

 Когато съобщението получи отговор "@MileyCyrus какво се е случило на това християнско момиче от Тенеси с моралните ценности и много на сърцето?", тийн поп сензацията написа "Какво невежо изявление. Аз нямам 'много на сърцето', защото няма да бъда затворен лицемер? ЛЮБОВТА Е ЛЮБОВ. БОГ Е ЛЮБОВ"

 По време на появата на шоуто Крис Стигал, бившия сенатор на Пенсилвания престори загриженост над мнението на Сайръс: "Когато тя излезе срещу мен, ние всъщност имахме семейно събиране и решавахме дали мога да продължа така и, знаете ли, ние трябваше да говорим с децата и беше трудно. Но ние всъщност се държим - все още мислим, че можем да вземем Линдзи Лоън. И с това, знаете, ние можем да продължим. Чакаме".

"Загубихте вота на Хана Монтана, но все още можете да вземете този на Mean Girls" се пошегува Стигал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар