16.10.11 г.

Няколко кратки, но сладки цитати от "Последната Песен"


Кои са най-добрите цитати от "Последната Песен"? Тази романтична драма, издадена през пролетта на 2010 г. включваща тийн поп сензацията Майли Сайръс като непокорно момиче, което се намира с отчуждения си баща за лятото. По време на престоя си, тя не само успява да се свърже отново с баща си, но и отваря място в сърцето си и се влюбва в местно момче. Много цитати от "Последната Песен" са романтични и провокиращи мисълта. Тук са петте най-добри цитати:

"Любовта е крехка." В този цитат от "Последната Песен", казана от Стив Милър, изигран от Грег Киниър, пише писмо до героинята на Сайръс, Рони. Той казва, че "Любовта е крехка и ние не сме винаги най-добрите й пазачи. Чрез нея правим бъркотии, но все пак се опитваме да направим най-доброто за нея и се надяваме, че това крехко нещо ще оцелее въпреки всички трудности." Този цитат подчертава слабо, но любящо взаимоотношение между баща и дъщеря във филма.

"Ние не сме съвършени." Този цитат от "Последната Песен" е от майката на Рони, играе Кели Престън. Тя казва: "Ние не сме съвършени. Никой от нас. Правим грешки, проваляме се, но след това прощаваме и продължаваме да вървим напред." Този цитат също така ни казва много за борещите се отношения между бунтовната Рони и нейните родители.

"Мама казва, че е така, защото тя има ММ." В този хумористичен цитат от "Последната Песен", брата на Рони, Джона, казва на баща им, че ММ означава "синдром на мъжемразки."

"Не е това, което исках този път да бъде." Към края на "Последната Песен", Стив разкрива на дъщеря си, че той е много болен и тя е ядосана, защото той не й е казал истината, когато ги е поканил на посещение през лятото. Този сърцераздирателен момент в болницата е един от най-добрите части на филма.

"Защото си мислех, че ти ще я харесаш толкова, колкото и аз."  Този цитат от "Последната Песен" е от приятеля на Рони, Уил, като отговор на въпроса, когато той ще й покаже нещо, което обича за първи път. Тази част на филма ни показва колко влюбени са те за първи път и ефекта действа върху двамата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар