8.05.11 г.

The Last Song сред "Лошите филми,които обичаме!"

Сайтът Movieline направи списък с "Лоши филми, които обичаме", която, както подсказва заглавието, прави анализ на филми смятат за "лоши" от критиците, но ние всички обичаме да ги гледаме. И тази седмица избраният филм е "The Last Song", с участието на Майли Сайръс . Вижте статията:
Ние сме шокирани от публичността на семейството Hemsworth, нали? Имам няколко правила, когато става въпрос за обсъждане на този филм. 1) Няма да има борба с Майли. 2) Това е всичко. 3)!Без значение какво си мислите, че писателя Никълъс Спаркс, или на сладка история за едно перфектно лято, което е приключило с рак, не може да отречете чара на тези символи. Не мога да отрека, че нашият мил герой - създателката на най-добрите песни на всички времена - това е Майли.Филмът се отнася до Рони (Miley!!), Която се случва да бъде един талантлив пианист приет в Джулиард. Рони бе арестувана наскоро, защото се е опитала да краде, и развода на родителите и е виновен. Когато тя посещава баща си (Грег Киниър) за лятото в морския град в Грузия, тя е студена и неприветлива, идеята за нови приятели, с великолепието на плажни спортове, както и потенциалния приятел на име Уил (Лиам). Да, Рони и ще влюби.Тези двамата са сладки. Ще почувствате химията на реалния живот.
Ще е идеалният мъж за нея. Той е доброволец в аквариума (където и Рони се потопи и да подкопая екосистемите), работи като механик, и може да бъде в училище Вандербилт - когато си богат родителите му искат да отиде - в Колумбия, първият му избор.

1 коментар:

  1. Анонимен13 юли, 2011

    филма е много тъжен но има у хубав моменти заслужава си за го гледате.

    ОтговорИзтриване