23.03.11 г.

Били Рей Сайръс: Трябваше да бъда по-добър баща


Кънтри певеца Били Рей Сайръс създаде големи вълни, след като пед списание GQ обвини хитовия Дисни сериал "Хана Монтана" за причина семейството му да се разпадне. Въпреки това тази сутрин в "Добро утро, Америка" 49-годишния Сайръс признава пред предаването, че думите, които са написали от негов адрес не са били точно тези думи, които е казал пред GQ.
Трябваше да бъда по-добър баща. - казал Били Рей на откровеното интервю, което той даде пред "Добро утро, Америка". Той казва, че е бил добър приятел и партньор на децата си, учел ги да кара мотоциклет, да яздят кон и други, но когато станело на въпрос да им помага по Алгебра или Наука казва - Не бях много добър в това. И сега, когато погледна назад си казвам - без съмнение можех да бъда по-добър баща. 
Когато дъщеря му Майли заминава за Калифорния той изобщо не е подозирал, че може тя да бъде следващата голяма поп сензация. Според статията в списание GQ Били Рей е казъл, че му се иска "Хана Монтана" никога да не е съществувала, да не се е случвала. По тази тема водещия на "Добро утро, Америка" Робин Робъртс го пита какво мисли за заглавието на цялата статия в списание GQ: "ХАНА МОНТАНА УНИЩОЖИ МОЕТО СЕМЕЙСТВО." Той отговаря: Мразя го! Абсолютно го мразя, защото не беше това, което имах предвид, когато го казвах. Въпреки това списанието са го написали. Най-вече намразих статията, защото аз обичам "Хана Монтана", обичам Дисни, обичам прекараните мигове в снимки!
Сайръс заяви, че интервюто е излязло точно в най-не подходящия момент и му се иска изобщо да не го е давал: Дадох това интервю две седмици преди Коледа, точно в средата на развода. Стана голяма бъркотия.. Въпреки това нещата са добре сега, аз и Тиш започнахме да общуваме като по-голямата част от диалозите, които правим са от сорта на "Уоу виж в какво сме преминали и къде сме сега, но най-важното е на къде ще поемем.".

Понеже интервюто е доста дълго нямам намерение да го превеждам цялото, за това ако ви е интерсено може да четете още от тук. И ако вземете нещо от преведеното в Miley-Ray-Online моля дайте кредит! (:

Няма коментари:

Публикуване на коментар