16.11.10 г.

Дали Бела Торн ще е следващата Майли Сайръс? ♥


Бела Торн, звездата от новото предаване на Дисни "Shake It Up" е наистина талантлива и много сладка. Не е изненада, че нейния характер на Сиси Джоунс прилича донякъде на Хана Монтана - някои хора казват, че тя трябва да бъде следващата Майли Сайръс! Какъв комплимент! Така че, какво може Бела да каже когато чуе това? Ето и какво казва Бела: "Наистина ще е хубаво. Тя е известен тийн идол и аз бих искала да съм като нея [когато стана на нейната възраст]."

Ние мислим, че е още доста рано, за да плануваме Бела да стане следващата Майли, но мислим, че прилича на Майли [когато е била на възръстта на Бела]. Вие хора какво мислите? Мислите ли, че е възможно Бела да стане следващата Майли Сайръс?

Хора,това инфо го е открила админката на cyrus-bg-forever-site, но аз го преведох. Ако го поствате вие във вашите блогове моля давайте кредит и на двете ни (:

5 коментара:

  1. neeeee NIKOI ne moje da izmmesti Miley Cyrusss

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25 август, 2011

    бела е много сладка и може да замести всяка една звезда защото таланта и е безкраен

    ОтговорИзтриване
  3. Никой НЕ МОЖЕ да замести Майли, дори тя да е приключила с кариерата си тя пак е най готината звезда и доказвам че Бела или някой друг не може да я замести. Когато чух че Майли приключва с кариерата си на Хана Монтана това ме съкроши, защото понеже аз мога да свиря тя ме вдъхновяваше. и ако сте много голям фен на Майли нека да се поздрави със The Climb...

    ОтговорИзтриване
  4. майли да бест форевъррр! <3

    ОтговорИзтриване
  5. yeah. suglasna sum sus wsichki wi. bella naistina e ackata, no miley si e miley <333

    ОтговорИзтриване