16.11.10 г.

Селена Гомез постоянно прави намеци към Ник Джонас. ♥


Селена Гомез (18) постоянно прави намеци към Ник Джонас (18), казват репортери от Холивуд. Всичко започна с клипа на "Година без дъжд". Сцените много напомнят на пясъчната сцена от клипа на песента "Параноя" на Джонасите. Наскоро Селена е казала, че се замисля да ходи в университета, в които и Ник ще ходи, но няколко дни след изказването на Гомез младият Джонас се е отказал от този университет. Според това, което прави той изглежда е заинтересован от колежката на Гомез - Майли (17), като променя текста на песните си с нейното име и наскоро носеше дрехи от модната й линия. Дали Селена ще остави тази си страст?"

Сигурно повечето от вас ще се чудят защо го поствам това,като е свързано повече със Селена Гомез, а блога е на Майли Сайръс. Ами поствам го, защото искам да изразя мнение и да чуя вашето
Така..малко ми е странно,че Ник се отдалечава от Сел. Не ходаха ли заедно до преди 5 месеца? Ник е един уникален човек! Как може такава излагация от негова страна? Ако е обичал Майли нямало е да й разбие сърцето! Същото и за Сел. Той постоянно ги сменя като ностни кърпички, което много ме дразни в него! Кажете си и вие вашето мнение (:

Кредит selygomez-daily от тях го взех,защото ми стана интересно (:

3 коментара: